167 Görüntülenme
5.1 IMDB Puanı

Coffee & Kareem İndir

(Coffee & Kareem İndir)
Film Türü Komedi, Aksiyon, Suç
Yönetmen
Senaryo Shane Mack
Ödüller 1 ödül & 1 nomination
Coffee & Kareem'de Ed Helms Detroit polisini, Taraji P. Henson ise kız arkadaşını

Coffee & Kareem İndir

Coffee & Kareem’de Ed Helms Detroit polisini, Taraji P. Henson ise kız arkadaşını oynuyor. Polis ve kız arkadaşının 11 yaşındaki oğlu, onu temizlemeye ve şehrin en acımasız suçlusunu öldürmeye çalışarak aksiyon dolu bir maceraya atılır. Taraji P. Henson (Taraji P. Henson) “İmparatorluk”un Altın Küre kazananı ve “Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi”, “Fantastik Gece”, “Tatil Zamanı” ve “Yakalandınız” ile geliyor! “Oscar’a aday gösterildi. Komedi filmlerinin tanıdık yüzü Ed Helms.Kanadalı yönetmen Michael Daws’ın yönettiği bu filmde “Take Me Tonight”, “The Villain” ve “If It’s Love” vb. kullanıyor. bu yıl başrolünde Kummer Nanjiani’nin yer aldığı komedi “Staber” ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ve Dave Bautista. Sean McCarthy filmin senaryosunu yazdı ve Helms ve Mike Falber başrolü üstlendi.
 

Coffee & Kareem İndir

 

Coffee & Kareem İndir. (2020) Filmi Imdb (tt9898858) kullanıcıları tarafından toplamda 13.013 kişi tarafından oylandı ve 5,1 puan aldı. Bu film için editör puanı 62 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

 


 Türkçe dublaj ve orijinal dil. Türkçe altyazılı izlenebilir. Vizyon Tarihi: 04/03/2020 (US). Detaylar ve linkler için aşağıdan sürüm seçimi yapınız. İndirilebilir Sürümler:

 
720P İndir | DUAL | 1.48 GiB
1080P İndir | DUAL | 2.65 GiB

 


 

Coffee & Kareem İndir
Coffee & Kareem İndir
Coffee & Kareem İndir