6.7 IMDB Puanı

Mako: Island of Secrets İndir

  • Yapım Yılı 2013
  • 410 Görüntülenme
  • Ortalama 47S Dakika
Editör Puanı%67
Türü Macera, Komedi, Dram
Senaryo Jonathan M. Shiff, Mark Shirrefs, Sam Carroll
Ödüller 2 adaylık

Mako: Island of Secrets İndir

Gerçek hayattaki deniz kızları Sirena, Nixie ve Lyla, Mako Adası'nın sularında yaşayan bir deniz kızı sürüsünün parçasıdır. Bölmenin genç üyeleri olarak Ay Havuzunu davetsiz misafirlerden korumak onların görevidir. Ancak dolunay gecesi yaramaz deniz kızı kızlar görevlerini ihmal ederler. On altı yaşındaki Lusheng Zach, Yuechi'ye girdi ve Mako ile özel bir bağı oldu.

Zac'e balık benzeri bir kuyruk ve inanılmaz bir güç verildi. Deniz kızı bölmesi, bölmeden atılan üç deniz kızı kızını geride bırakarak Mako'dan ayrılmak zorunda kaldı. Sürüye yeniden katılmalarının tek bir yolu olduğunu biliyorlar: Yerlerinde durmalı, karaya çıkıp Zac'in gücünü geri almalı ya da sonsuza kadar terk edilme riskini almalılar.

İndir


Mako: Island of Secrets İndir. Serisi IMDB platformunda (tt2548214) kullanıcılar tarafından toplamda 4,299 kişi tarafından oylandı ve 6.7 puan aldı. Bu seri için editör puanı 67 olarak belirlendi. İyi Seyirler!


Detay: Türkçe dublaj ve orijinal dil. Türkçe altyazılı izlenebilir.Detaylar ve linkler için aşağıdan sezon seçimi yapınız.


Mako: Island of Secrets İndir
Mako: Island of Secrets İndir

Mako: Island of Secrets İndir



Dizi hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın